Trollåsen grendelag


https://blagprod.blob.core.win...

Trollåsen i Nordre Follo kommune (tidligere Oppegård kommune) er et boligområde med rekkehus, tomannsboliger og villabebyggelse. Trollåsen grendelag ble stiftet i 1982 og består av i alt 314 husstander med adresse Sagveien, Flisveien, Kvernbakken og Sponstubben. Husene er fordelt på 17 tun. Her er det mange lekeplasser, ballplass og en stor biloppstillingsplass for tilhengere, Campingvogner m.m. Det er kort vei til Kolbotn sentrum med butikker, bibliotek og kultursenter (Kolben). Det er gangvei til skoler og barnehager like i nærheten. Om sommeren er heller ikke veien lang til badestrendene ved Oslofjorden som for eksempel Hvervenbukta, Bestemorstranda eller Ingierstrand . 

Trollåsen skal være et godt sted å bo for store og små og grendelaget skal ivareta beboernes felles interesser. Det gjelder blant annet hvordan fellesarealene ivaretas, vedlikehold, snøbrøyting og kabelanlegg til TV og internett m.v. Grendelaget bidrar også til sosiale aktiviteter sommer og vinters tid som for eksempel skirenn for barna om vinteren. Sommeren 2022 bodde det totalt 846 mennesker på Trollåsen, hvorav 218 barn under 18 år. 

Alle som bor i Sagveien, Flisveien, Kvernbakken og Sponstubben må være medlem av grendelaget. Du kan lese mer om grendelagets oppgaver ved å lese vedtektene. Hvert av de 17 tunene har sin tunkontakt. En oversikt over aktuelle tuntillitspersoner finner du under "Tun 1-17".  


Sist endret: 31.okt 2022
Opprettet:  02.mar 2020